Despre mine

Cuza-Cristina-BFRP

Sunt un terapeut fascinat de resorturile comportamentul uman si de efectele pe care tiparele de gandire si starile emotionale le au asupra sanatatii noastre.

Scopul meu este sa te ajut sa depasesti perioadele dificile din viata ta, sa constientizezi blocajele emotionale care te impiedica sa fii fericit si sa te invat cum sa te vindeci singur.

Am absolvit Facultatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti in 1997, insa explicatiile stiintifice ale bolilor nu au raspuns tuturor asteptarilor mele. Intuitiv stiam ca in spatele bolii se afla ceva mai profund. Am renuntat la ideea de a practica medicina clasica si am inceput sa studiez terapiile complementare: fitoterapia, apiterapia, aromaterapia si medicina ayurvedica.

In 2002 am deschis magazinul Ki-Life Natural din dorinta de a oferi oamenilor remedii naturale, cu actiune blanda si purificatoare.

In 2009  am decis sa ma specializez in terapia cu remedii florale Bach, o terapie care raspundea viziunii mele despre vindecare si despre medicul viitorului. Dupa absolvirea cursurilor si sustinerea unei etape de verificare a cunostintelor, in  anul 2012  am fost inclusa in Registrul International al Practicienilor intocmit de Fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie. Inscrierea in acest registru impune respectarea standardelor profesionale necesare aplicarii principiilor sistemului de terapie creat de Dr. Edward Bach.

In paralel cu studierea terapiei florale Bach, am urmat in Franta atelierele Scolii de dezvoltare personala „Ecoute ton corps” (Asculta-ti corpul), cea mai mare scoala de dezvoltare personala francofona, cu sediul in Canada, condusa de renumita terapeuta si scriitoare Lise Bourbeau.

Pentru a-mi largi perspectiva asupra structurii si dezvoltarii personalitatii umane, intre anii 2014 – 2018 am urmat un stagiu de formare in Analiza Tranzactionala (AT). AT este o teorie explicativa a personalitatii si un sistem psihoterapeutic dedicat dezvoltarii si schimbarii personale.

Specializari si cursuri:

– specialist acreditat in Terapia cu remedii florale Bach, inscris in Registrul International al Practicienilor intocmit de Fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie (BFRP) din anul 2012

  • licentiata a Facultatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti
  • cursuri de formare in Analiza Tranzactionala
  • curs acreditat de Consilier pentru dezvoltare personala
  • cursuri de fitoterapie, apiterapie si aromaterapie organizate de Centrul de perfectionare in domeniul sanitar, Bucuresti
  • curs de formator acreditat ANC.

Cu prietenie,
Cristina Cuza
cristinacuza@remediiflorale-bach.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s